Aula Uitvaartzorg Bentein & Pollet

Onze aula, gelegen aan de achterzijde van het gebouw, is uitermate geschikt voor afscheidsplechtigheden in intieme kring. We beschikken over een 45-tal zitplaatsen op comfortabele zitbanken. Aan ons uitvaartcentrum paalt het natuurgebied "De Zwaanhoek", een aanvullend rustgevend element bij afscheidsdiensten in onze aula.

  • Aula Bentein & Pollet Oudenburg

Afscheid in onze aula

Bij een afscheidsplechtigheid in onze aula, verloopt de uitvaart volledig naar wens van de familie: keuze van voorganger, teksten, muziek, foto's, ... is volledig vrij.
Volgens uw wens kunnen wij de uitvaartplechtigheid voorgaan of kan er beroep gedaan worden op een externe spreker.
Ons moderne audio- en videosysteem maakt het mogelijk om er een zeer persoonlijk afscheid van te maken. Alle muziekkeuzes zijn mogelijk, er kunnen foto's en filmpjes worden afgespeeld op ons televisiescherm, er kan iemand muziek komen spelen,... Indien gewenst kunnen wij ook een opname maken van de uitvaartdienst en kan de dienst ook gestreamd worden.

  • Aula Bentein & Pollet Oudenburg

Afscheid op een alternatieve locatie

Als een zaal met grotere capaciteit nodig of gewenst is kunnen we ook steeds terecht in de aula van het crematorium Polderbos. Aula "Polder" beschikt over 210 zitplaatsen en aula "Kreek" over 110 zitplaatsen. Beide aula's kunnen ook samen gebruikt worden als één grote ruimte. Diensten in het crematorium "Polderbos" worden uiteraard ook steeds verzorgd door het team van Uitvaartzorg Bentein & Pollet of een voorganger naar keuze. Het crematorium Polderbos ligt op een boogscheut van ons Uitvaartcentrum.

Het spreekt voor zich dat ook in andere crematoria (Brugge, Aalst, Kortrijk,...) diensten mogelijk zijn indien gewenst.

  • Aula Polderbos