Uitvaartzorg Bentein - Pollet Oudenburg

Wie zijn wij?

Annick en Gregory delen bieden getroffen families ondersteuning bij het afscheid van hun dierbare. Het is onze missie om families die op ons beroep doen zo goed als mogelijk te helpen bij het verwerken van hun verlies.

Missie

Wij bieden getroffen families een luisterend oor en een (bege)leidende hand aan. Wij streven ernaar jullie wensen om te zetten in een uitvaart die aan de verwachtingen voldoet en een waardig afscheid van de overledene mogelijk maakt. Onze service berust voornamelijk op discretie en een persoonlijke aanpak.

Annick Bentein en Gregory Pollet

Visie

Onze visie bij uitvaartzorg Bentein & Pollet is het bieden van troost, begeleiding en zorg tijdens rouwmomenten. We streven ernaar elke uitvaart persoonlijk en betekenisvol te maken, met respect voor de overledene en hulp voor nabestaanden. We willen een lichtpuntje zijn in moeilijke tijden en levens blijvend beïnvloeden.

De oorsprong

Annick en Gregory, beide verpleegkundige van opleiding, met jarenlange ervaring in de zorgsector en met een diepe passie voor het ondersteunen van mensen, zijn de drijvende kracht achter Uitvaartzorg Bentein & Pollet in Oudenburg.

Annick en Gregory werkten gedurende vele jaren in de zorgsector en kregen regelmatig te maken met families die afscheid moesten nemen van hun dierbaren.

Deze ervaringen inspireerden hen om meer te betekenen. Ze volgden de cursus "Lichaamsverzorging bij overledenen" en besloten daarna om de volledige 2-jarige opleiding tot begrafenisondernemer te volgen, die werd voltooid in 2014.

De groei

In 2020 openden ze met deze rijke achtergrond en expertise hun eigen uitvaartcentrum in hun thuisstad Oudenburg. Deze stap werd gevoed door hun verlangen om families in moeilijke tijden te ondersteunen en hen te begeleiden bij het afscheid nemen van hun dierbaren.

 

Wij zijn lid van Uitvaartunie Vlaanderen, die bepaalde kwaliteitsnormen voor de aangesloten ondernemers oplegt. Meer uitleg over Uitvaartunie Vlaanderen kan u vinden op hun site via onze rubriek “faq”.