Het uitvaartcentrum

In mei 2020 namen wij onze intrek in ons gloednieuwe uitvaartcentrum gelegen aan de Zandvoordsestraat 152 te Oudenburg.

In het gebouw zijn alle faciliteiten aanwezig om op serene wijze de uitvaart van uw dierbare te organiseren. U kan bij ons ook terecht voor alle vragen rond uitvaart of voor een voorafregeling van uw eigen uitvaart.

Er is een private parking naast ons gebouw.

Ontvangstruimte

Wij ontvangen u een comfortabele omgeving waarin u begeleid wordt om informatie te krijgen, een uitvaart te bespreken of een overledene te begroeten en het rouwregister in te vullen.

Aula

Onze aula met zicht op het natuurdomein is voorzien van een modern audio- en videosysteem met mogelijkheid tot livestream, en uitermate geschikt voor diensten in familiekring of met een beperkt aantal aanwezigen. Voor grotere diensten zoeken we samen met u naar een alternatief.

Groetkamers

Onze drie rustgevende groetruimtes met aangepaste verlichting bieden u de mogelijkheid om in alle rust afscheid te nemen van uw dierbare. Elke rouwkamer kan een eigen toets krijgen met foto's, bloemstukken, tekeningen van (klein)kinderen of persoonlijke voorwerpen.

Vergaderzaal / Kantoorruimte

Onze vergaderzaal is de spil van het uitvaartcentrum waar u in alle rust en vertrouwelijkheid met Annick en Gregory een gesprek kan hebben aangaande overlijden, nazorg, specifieke vragen of wensen.

Uitvaartwinkel

In onze uitvaartwinkel kan u terecht voor het kiezen van een urne, sierurne, asjuweel,... maar eveneens voor bestelling van grafornamenten, grafherstelling of grafonderhoud,...