Over ons

Uitvaartverzorgers Annick en Gregory
Uitvaart met paard en wagen

Na meerdere jaren als verpleegkundigen te hebben gewerkt (in een rust- en verzorgingstehuis, in het ziekenhuis en in de thuisverpleging), volgden Annick en Gregory de opleiding tot uitvaartondernemer.

Tijdens ons werk als verpleegkundige werden wij regelmatig geconfronteerd met een overlijden. Waar als verpleegkundige onze taak stopt na het overlijden van een patiënt, hadden wij beiden het gevoel dat we graag meer wilden betekenen voor de nabestaanden.

Daar groeide ons idee om de opleiding tot uitvaartondernemer te volgen. Dit viel erg mee, en na het behalen van ons diploma besloten we dan ook de stap te zetten en ons ook op de uitvaartzorg toe te leggen.

We zijn er dan ook van overtuigd dat onze jarenlange ervaring als verpleegkundige enkel een meerwaarde kan betekenen voor de getroffen families.

Wij bieden getroffen families een luisterend oor en een (bege)leidende hand aan. Wij streven ernaar jullie wensen om te zetten in een uitvaart die aan de verwachtingen voldoet en een waardig afscheid van de overledene mogelijk maakt. Zo verzorgden wij in het verleden onder meer een uitvaart met paard en wagen, hetgeen de ultieme laatste wens van de overledene was. Onze service berust voornamelijk op discretie en een persoonlijke aanpak.

Wij zijn lid van Uitvaartunie Vlaanderen, die bepaalde kwaliteitsnormen voor de aangesloten ondernemers oplegt. Meer uitleg over Uitvaartunie Vlaanderen kan u vinden op hun site via onze rubriek “Nuttige Informatie”.