Werking

Uitvaartverzorgers Annick en Gregory uit Oudenburg verzorgen uitvaarten in Oudenburg, Bredene, Oostende en alle omliggende gemeenten.

Zelf wonen wij in Oudenburg en willen we in de eerste plaats een aanspreekpunt vormen voor de inwoners van Oudenburg. Ook met Bredene en Oostende hebben wij een grote affiniteit, daar wij allebei afkomstig zijn uit Bredene en onze studentenjaren grotendeels doorbrachten in Oostende.

Ook onze praktijk voor thuisverpleging is voornamelijk aktief in de regio Oudenburg - Bredene - Oostende. Wij willen wel benadrukken dat beide dienstverleningen (thuisverpleging en uitvaartzorg) los van elkaar staan. U kan zowel voor de thuisverpleging afzonderlijk, als voor de uitvaartzorg afzonderlijk, op ons beroep doen.

Onze dienstverlening beperkt zich uiteraard niet tot de regio waar wij gevestigd zijn: iedereen wordt door ons geholpen!

In Oudenburg is er (voorlopig nog) geen uitvaartcentrum of funerarium ten behoeve van de eigen inwoners. Wij werken daarom samen met een collega-uitvaartondernemer uit Oostende. In zijn uitvaartcentrum kunnen wij de overledene verzorgen en opbaren, en de nabestaanden ontvangen. Onze collega heeft meer dan 30 jaar ervaring als uitvaartondernemer, en staat ons zowel met advies als met hulp bij in drukke perioden.

Het funerarium is vlot bereikbaar, en zo nodig helpen wij u graag ter plaatse. Bij onze collega-uitvaartondernemer staat ook onze voorraad en materialen.