Vergaderzaal

In onze vergaderzaal bespreken we in alle rust de uitvaartplechtigheid van uw dierbare, bij een kopje koffie of thee. Wij nemen hiervoor de nodige tijd, zodat alles uitgewerkt wordt naar wens van de nabestaanden.

In onze vergaderzaal kan u ook in alle rust en vertrouwen terecht om informatie te krijgen over wat u bezig houdt op vlak van overlijden van uzelf of een naaste, nazorg na overlijden, bestellingen en dienstverlening,...

Wenst u langs te komen voor een voorafregeling, gelieve dan eerst een afspraak te maken, zodat wij hiervoor de nodige tijd kunnen voorzien.

Discretie en neutraliteit staan bij ons centraal.

Discretie en neutraliteit zijn voor ons belangrijke waarden. Onder "discretie" verstaan wij dat wat u aan ons meedeelt met niemand gedeeld wordt. Met "neutraliteit" bedoelen wij dat elke overledenen in ons uitvaartcentrum gelijk behandeld wordt ongeacht de politieke of levensbeschouwelijke voorkeur, geaardheid of achtergrond. "Discretie" en "neutraliteit" zouden een vanzelfsprekende basishouding van elke uitvaartondernemer moeten zijn.