Voorafregelingen

Wanneer u uw uitvaart op voorhand wenst te regelen, bestaan er verschillende mogelijkheden:

In eerste instantie kan u uw laatste wilsbeschikking vastleggen bij de Burgerlijke Stand van uw stad of gemeente (zie "Laatste wilsbeschikking").

Als u een meer gedetailleerde bespreking van uw uitvaart wenst, nemen wij dit graag samen met u door (keuze muziek, verloop van de plechtigheid, welk drukwerk, …). Een voorbespreking van hoe uw uitvaart moet verlopen, is bij ons kosteloos.

Voorafregeling met financiering

U kan uw voorafregeling ook koppelen aan een financiering, zodat uw nabestaanden niet meer worden geconfronteerd met de kosten voor uw uitvaart, maar ook om laattijdige betaling en inherente bijkomende kosten te vermijden in geval de administratieve afhandeling van uw overlijden (bv. de verplichte aangifte van nalatenschap via een notaris) door omstandigheden vertraging oploopt. Samen bespreken wij alle details en het budget van uw uitvaart. Via een uitvaartverzekering bij verzekeringsmaatschappij Corona Direct (ondertussen "Belfius Direct Verzekeringen", onderdeel van Belfius Verzekeringen), één van de verzekeraars waar wij mee samenwerken, wordt dit bedrag uitbetaald aan de persoon die voor betaling van de uitvaart instaat of rehtstreeks aan de uitvaartondernemer. U kan uw uitvaartverzekering betalen via maandelijkse;of jaarlijkse premies of via een éénmalige koopsom (boven de leeftijd van 75 jaar kan u enkel in éénmalige koopsom een overlijdensverzekering afsluiten). Als u meer informatie wenst over een uitvaartverzekering op maat, aarzel dan niet ons te contacteren.

Voorafregeling met verzekering

Via onderstaande link komt u rechtstreeks op de pagina van Corona Direct / Belfius Verzekeringen waar u voor een uitvaartverzekering terecht kan en een verzekeringsaanvraag kan opstarten:

Klik hier.

U kan uiteraard ook bij ons terecht indien u al een uitvaartverzekering afsloot bij een andere verzekeringsmaatschappij (Dela, KBC,...). Contacteer ons gerust voor meer informatie.